Webhallen

webhallen

Efter att ha läst igenom tråden om mountaindays.info's bonustrappa blev jag lite nyfiken på webhallens olika nivåer. Sökte i forumet, men hittade ingen tråd om detta. Webhallen är en av Nordens ledande återförsäljare inom gaming, hemelektronik och mobiltelefoni. Med 25 butiker och onlineförsäljning har de snabbt blivit förstahandsvalet för gamers och teknikintresserade. Med över 40 produkter i sortimentet hittar du allt för familjen inom hemelektronik, spel, datorkomponenter. Fråga Webhallen om service, sortiment och evenemang.

Webhallen - har lyckats

Samma fel har uppståt på produkten 2 ggr, är inte nöjd med hur webhallen sköt service hanteringen: I grafen visas fördelningen av samtliga betyg. Försökt få hjälp med mitt ärende i över 4 månaders tid utan resultat. Kontrollera alltid innan ni köper hur bolaget som du tänker handla från faktiskt kommer leverera din vara. De kom på fredag samma vecka men kunde inte hämta då eller under helgen för jag jobbade. Läs mer om det i vår Cookiepolicy.

Webhallen - Diskas

Otroligt städad hemsida jämfört med konkurrenter. Webhallen erbjuder ett flertal olika betal- och fraktsätt. Det mycket kunniga och trevliga bemötandet. Det framgår inte korrekt på sidan hur leveransen kommer att ske. Paketet har legat inne på Ica Tuve, Gbg , i flera dagar, och där är hyllorna över-fulla. Står på er hemsida att det ska finnas på lager men bes samtisigt vänta flera veckor. Efter ytterligare någon dag fick jag svar att en bugg i deras system gjorde att pengar dragits men ingen order hamnat i systemet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *