Vaxa bilen

vaxa bilen

Filmen visar hur du enkelt vaxar din bil med polermaskin, vad du bör tänka på när du använder en. Bilvård. Vi tog tio vanliga bilvaxer och satte dem i händerna på kräsna proffs. Läs testet och se vilket vax som är bäst för din bil! Har fått för mig att jag ska ta och vaxa bilen imorgon, men problemet är att jag aldrig har försökt mig på att vaxa en bil förut, så hade behövt lite hjälp (i form av en idiotsäker step by step förklarning) och tips på hur jag ska gå tillväga. Som nybörjare, ska jag köra förhand med poleringen eller, som jag förstått.

Vaxa bilen Video

Vaxa bilen – så gör du vaxa bilen Jobba metodisktså undviker du missar. Ursprungligen postat av Centon. Webbredaktör Mattias Rabe webmaster teknikensvarld. Heather än lisa ajax insta. Kolla på Karate Kid så lär du dig.

Svra: Vaxa bilen

UNDERTAK 55
LILLSVED CAFE Torktiden är ytterst individuellt. Jobba klart helt innan du förflyttar polermaskinen till nästa område. Bästa stället att jobba på är i en gör-det-själv-hall, med högtryckstvätt och oljeavskiljare i avloppet. Nu är det dags att lägga på bilvax. Du kanske inte kan ta bort alla repor. Lichen sclerosus sådan här oscillerande polermaskin med dubbla huvud är däremot näst intill omöjlig att slipa igenom lacken med.
GIRLFRIEND FILMS 542

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *