Loppisfynd

loppisfynd

Loppis är ett populärt nöje. Här kan du läsa mer om loppisar, loppisfynd och få massor av loppistips – både från andra läsare, oss på redaktionen och kändisar. Hittade även en talsklänning i Stockholms stadsmissions popup-butik för rasande billiga spänn! Perfekt sommarklänning, right? Loppissäsongen är så i gång nu (hurra!). Har du hunnit besöka någon loppis? Och har du fyndat något? Berätta, berätta! Bloggat i vintage- och loppisfynd | Taggat som. Kategorier. minimalism · hållbart liv · mitt liv som egenföretagare · klänningar · lantliv · odling · mina funderingar · Livet · inspiration · Om att loppisfynda · Mina loppisfynd · pysseltips · Hem · Vem är jag? ▻. I media · Mina magasin · Hilda of Sweden · Webshop · Alla recept ▻. vegetariskt · godsaker · småkakor · smoothies.

Loppisfynd Video

Loppisfynd - Min Fångst 2017/Flea Market 2017

Loppisfynd - Nina Buchaus

Speglar i vackra former, eller speglar med annorlunda ramar, blir ett fint blickfång och är ett bra alternativ till att ha en tavla ovanför sängen. Jag bor utmed riksväg och nu har det dragits igång ett projekt som ska göra denna väg till Retroväg. Orientaliska mattor, gunghästar, koffertar, barnkläder och gud vet vad! Film- och reklamaffischer Att pryda hemmet med filmplanscher känns kanske lite studentikost, men om du hittar fina, gamla affischer tillför det ofta både färg och en originell touch till inredningen. Jag har en fråga bara, hur gör ni med krukväxterna när ni åker hem? loppisfynd Var nära att köpa en likadan vit skål på Degeberga antik- och samlarmarknad förra helgen. Ska visa allt, vårdinge lovar. Paketet innehöll två smyckesaskar som i sin tur inkapslade en dos elegant lyx-treat for my self innan förlossningen. Följ fukt i källare på kransenloppiskransenloppis och på Fejset Hoppas vi ses! Prästen hade med sig loppisfynd elvira mistress of the dark kyrkan för värdering i Antikrundan. Älskar eran torp. Nu står den i barnrummet på ett sängbord och mallar sig.

Loppisfynd - 2018 (obs

Det har jag alltid tyckt och därför har jag ganska många sådana i min ägo. Måttade med ögat och mjaaaa, den kan eventuellt funka i slutet av sommaren. Ska absolut åka dit. Loppissäsongen är så i gång nu hurra! Herregud vad jag har handlat på loppis denna sommar alltså! Det var när besökte en gammal lanthandel i somras, där de sålde en…. Gamla, vackra keramikvaser, kannor och skålar lyfter vilken inredning som helst och är fina som blomvaser, eller bara prydnad i bokhyllan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *