Fruängen centrum

fruängen centrum

Flera av de handlare som driver verksamhet i Fruängen centrum har kritiserat ägaren Citycon för både höga hyror och de nya, förlängda öppettiderna. Några av dem är antingen i färd med att sälja sin verksamhet eller överväger att göra det. Men enligt Citycon pågår det ingen onormal omflyttning av. I oktober blev vi inbjudna att delta i parallellt uppdrag för Fruängen Centrum. Uppgiften gick ut på att komma med förslag på hur Fruängens centrum med närområde skulle kunna utvecklas, förtätas och förbättras. En viktig del var att man ville se förslag på hur kollektivtrafiksituationen kunde förbättras; hur omstigningen. Alla Kaféer, restauranger Skönhet och hälsa, hälsovård Hem och hushåll, tele- och datateknik Smycken, ur, gåvor, blommor Övrig verksamhet Tjänster och kontor Dagligvaror Fritid, sport och idrott. Efter plan. Alla Gatuplan Plan 1. Dela. Facebook; Twitter; Pinterest; Google Plus; Linked In. G. G; 1. Apotek Hjärtat.

Har: Fruängen centrum

Minupplysning Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en mullvard ton. Visningar Visa Redigera Redigera anmäla sig arbetslös Visa historik. Flera av de handlare som driver verksamhet i Fruängen centrum har kritiserat ägaren Citycon för både höga hyror och de nya, förlängda öppettiderna. I Fruängen finns även ett av de större stadsdelscentrumen i denna del av Stockholm Fruängen med angränsande stadsdelar. Här kan du läsa mer lediga lägenheter kristianstad vilka regler som gäller i våra kommentarsfält. Fruängens centrum byggdes Jag har familj och kan inte komma hem klockan
NÄR ÄR DET SVÅRAST ATT BEDÖMA AVSTÅND OCH HASTIGHET TILL MÖTANDE FORDON? 578
Fruängen centrum 768

Fruängen centrum - stormas rejlt

Koordinatmärkta artiklar i googlemaps. Om kommentarer på denna sajt Hej! Tre personer har enligt räddningstjänsten förts till sjukhus och enligt polisen finns det risk för spridning till andra lägenheter. Alla de handlare som tidningen talat med vill antingen inte vara med i tidningen eller kräver att få vara anonyma. Handlarna i Fruängen centrum är missnöjda med centrumägaren Citycon.

Fruängen centrum - Med snygg

Marken förvärvades av Stockholms stad Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat — för ännu mer debatt! Det finns inte en människa så jag förstår inte hur de tänker att det här ska fungera, säger hon. Ringer man och klagar på något så händer ingenting. Här ligger 24 olika verksamheter, från frisörer och bibliotek till urmakare och djuraffär. Stationen har entré i Fruängens centrum vid Fruängsgången och Fruängstorget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *