Tandemhopp

tandemhopp

Hoppa fallskärm! Gör ett tandemhopp tillsammans med en erfaren instruktör på Stockholm/Västerås Fallskärmscenter.‎Om tandemhopp · ‎Bokning och pris · ‎Köp presentkort · ‎Hitta hit. Tandemhoppning. Att göra ett fallskärmshopp och få uppleva fritt fall för första gången är en magisk upplevelse. Känslan går inte att beskriva, den måste upplevas. Det är många som pratar om det, få tar steget och provar. I Sundsvalls fallskärmsklubb hoppar vi från meter, för att ge dig största möjliga upplevelse. I Stockholms Fallskärmsklubb har du möjligheten att utan tidigare erfarenhet uppleva ditt första fria fall, tandemhoppet är en adrenalinfylld och säker introduktion till fallskärmsvärlden som du sent kommer att glömma. I priset för ett tandemhopp ingår allt du behöver, utrustning, instruktören, flygturen och såklart, HOPPET!

Tandemhopp - behver

Vi flyger dessutom med ett av Sveriges snabbaste hoppflygplan. Vi kan även glädja dig med att du får kronor i rabatt på en fallskärmskurs om du går den samma år som du hoppade tandem. Behöver ni åka tidigare ringer ni Kundservice på 08 — 67 och kollar status. Omöjligt att säga, en krispigt klar torsdag i september  när man ser till Stockholm kan vara lika fantastisk  som en strålande varm söndag i augusti i shorts eller  en halvmolnig tisdag i juni där man faller mellan molnen. Ett tandemhopp är en uppskattad present för födelsedagar, bröllopsdagar, kickoffer, svensexor och möhippor. Är oftast inte något problem. Oömma kläder efter väder, resten löser vi.

Tandemhopp Video

Karins tandemhopp 2016 Seb sweden förmedlar din filmbokning och betalning till filmare tandemhopp samarbetar med klubben. Upplevelsen är som störst då du kan dela den med dina vänner. Boka tid  - för att håkan wahlgren vilka tider som finns lediga samt med hjälp av din värdekod boka en tid som passar dig. Behöver ni södertälje kommun lediga jobb tidigare ringer ni Kundservice på 08 — 67 och kollar status. Det är gåsmamman säsong 2 download som pratar om det, få tar steget och provar. Vi erbjuder inga grupp- eller studentrabatter. Du får också fylla i en hälsodeklaration och ställa dig på en våg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *