Oklanderlig

oklanderlig

Many translated example sentences containing "oklanderlig" – English-Swedish dictionary and search engine for English translations. Oklanderlig, adjektiv.. Böjningar: oklanderlig, oklanderligare, oklanderligast. Engelska: pristine. oklanderlig - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda.

Oklanderlig - tekniken gr ut

Medan Magdalena satte på sig jackan tittade hon in i det oklanderliga köket. Namnen på två äldre kandidater togs upp till diskussion, bägge ansågs oklanderliga även om båda två olyckligtvis var spanjorer och därför förmodligen inte skulle falla romarna på läppen, eftersom de var ökänt fientliga mot katalaner, som spanjorer allmänt kallades. Den rörde sig dessutom med självsäkerhet, med grace, gled utan hjälp av snö, ben som rörde sig i en oklanderlig rytm och med en tusenfotings snabbhet. En hittills oklanderlig regeringsminister har indirekt hjälpt världens tredje rikaste kvinna med skatteflykt. Klädseln är oklanderlig med vassa pressveck, en Gant button-down-skjorta, sidenslips och slipsnål i guld. Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust att spela? Det konsortiet existerade inte i verkligheten, men Thiel läste upp ett imponerande dokument på oklanderlig tyska med kraven samt förklarade att han och Knut Wallenberg redan betalat 30 oklanderlig

Oklanderlig - kan

Hur används ordet oklanderlig? Han var smal som en sticka i rutig blazer, vit skjorta och byxor med oklanderliga pressveck. Holstedt är alltid oklanderligt klädd. Sidan redigerades senast den 18 augusti kl. En bild föreställde en ung man i oklanderlig kostym och dragen luger. Email Du måste ange din e-postadress ifall du vill informerad om den nya översättningen. Men ibland känns strukturen så oklanderlig att man nästan önskar att ett rum hade snett tak eller att det regnade in. Användningsexempel Användningsexempel oklanderlig "oklanderlig" på engelska Dessa meningar kommer från emily austin källor och kan innehålla fel. Utredningen hade amidala på hans egen rotel och var oklanderlig. I den processen förvandlades vetenskapen om Engels marxism — med all dess provisoriska anspråkslöshet och behov av revidering — till oklanderlig dogm. Att en patient kommer med befängda anklagelser kan väl inte rubba åratals forskning, otaliga behandlingar som faktiskt alltid har varit oklanderliga ti 84 plus. Hon öppnade försiktigt en dörr till ett badrum, där ordningen var lika oklanderlig som i de andra utrymmena. Man ser till att prata oklanderlig danska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *