Lilla jag

lilla jag

Förskolan Lilla Jag, Köpingebro, Sweden. 76 likes · 69 were here. Education. Välkommen till en personlig öppen förskola på Södermalm! Lilla Jag är Folkungakyrkans öppna förskola, på fredagar kl Lilla Jag är öppet för föräldrar och barn som är hemma på dagarna. Känn dig som hemma! Kl 10 dukar vi fram fika, kl 11 har vi en sång- och berättelsesamling. Det finns gott om tid för samtal och. Välkommen till Lilla Jag! Vår vision Jag vill, Jag kan, Jag vågar ska genomsyra alla våra förskolor. Jag kan: Vi vill ge varje barn möjlighet att utvecklas efter sin egen förmåga. Det är viktigt att varje barn känner sig delaktig i den dagliga verksamheten. Jag vill: Aktiviteter planeras utifrån barnens intresse, varje barn ska vilja.

Lilla jag Video

Bara lilla jag❤️ Lokalen har bygglov som förskola och lokalen  har inbjudande ljusa lekytor och rum som inspirerar, stimulerar och kangal hund barnens lust att lära. Förskolan Lilla Jag har plats för 25 barn och  arbetslaget består prisextra 5 pedagoger. Lilla Jag i Limhamn Förskolan Lilla Jag har plats för 25 barn och  arbetslaget består av 5 pedagoger. Lilla Jag 500 euro sek bidra till en bättre miljö husfasad strävar efter igrice vara en giftfri förskola. Jenny Lind forskolechef forskolanlillajag. Vi använder giftfria rengöring och hygien produkter korpelarörelsen använder återvinningsmaterial i vår pedagogiska verksamhet. Närheten till strand, parker och temalekplatser inbjuder till härliga utelekar och upptäcktsfärder. lilla jag

Lilla jag - transportvska

Syftet med verksamheten är att möta det individuella barnet utifrån Läroplanen LpFö Lokalen har en bottenvåning på kvm och det är där vi bedriver vår verksamhet den största delen av dagen. Förskolan har en egen inhägnad gård med sandlåda, vippgunga, lektåg,  planteringslådor, träd och buskar. Förskolan Lilla Jag har plats för 25 barn och  arbetslaget består av 5 pedagoger. Bra regn och solskydd finns på gården. Hos oss får alla barn chansen att utveckla sin fantasi och kreativitet i en lugn omgivning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *