Miles morales

miles morales

Pris: kr. Häftad, Tillfälligt slut. Bevaka Miles Morales: Ultimate Spider-man Ultimate Collection Book 1 så får du ett mejl när boken går att köpa igen. Miles Morales är en superhjälte från Marvel skapad av Brian Michael Bendis och Sara Pichelli. Han gjorde sin debut i serietidningen Ultimate Fallout #4 i augusti Han tar över rollen som Spider-Man efter att Green Goblin dödar Peter Parker i Ultimate-universumet. Jag misstänker att många av er redan vet vem det är. Efter att Miles Morales dök upp i slutet av trailern till Spider-Man PS4 har jag dock sett en del som inte har någon aning om vem killen är. Varför blir fans exalterade? Jag tänkte ägna den här bloggen åt att förklara det lite kort för er som har noll koll på.

Miles morales - Unibet

En natt när Prowler Aaron Davis bryter sig in i labbet för att stjäla en liten röd låda, så går en av de spindlar som har skapats av Markus, märkt med numret "42" på sin mage, ner i Prowlers väska, utan att han vet om det. Roland Emmerichs 10 favoriter i katastrof-genren "World War Z" hittar in till en fjärdeplats, enligt tysken. Artiklar med döda externa länkar Alla artiklar med döda externa länkar Alla stubbar. Who is Miles Morales? Kanske kommer vi spela som honom i en uppföljare om ett par år?

Miles morales - lyssna grupper

Redaktionen Kontakta oss Skriv för MZ. Superior Spider-Man Vol 6: Återstoden av dagen Kazuo Ishiguro , Kazuo Ishiguro. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Restnotera kr Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter. miles morales

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *