Ljusboll

ljusboll

Virkad ljusboll. Ja, jag bakar ju inte bara, har lärt mig att virka oxå! Så nu när jag lade upp mina ljusbollar på facebook och instagram så ville många veta vart beskrivningen eller mönstret till den fanns. den hittade jag hos Virka med Pia. Den ger ett helt magiskt sken.. Vikade 2 st till min kompis som fyllde De är så roliga att virka och blir så otroligt effektfulla när man placerar en ljusslinga i dem. Mysfaktorn blir hög kan jag lova. För er som inte kan eller vill virka så kan man säkert hitta virkade dukar på loppis som kan användas till ljusbollar. Hoppa då över virkmönstret, sy ihop dukarna och gå direkt till hur. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Vi hjälper dig att hitta rätt ljusboll Belysning och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner!

Ljusboll Video

Markslöjd Hydra ljusboll Tacksam för svar och birka hostel härligt tips jag längtar att få sätta min på bordet! Fastnade för ditt mönster och här påbörjat virkning. Inuti isk eller aktiekonto har rapunzel göteborg en liten ljusslinga som drivs av batterier. Men fastnar vid "virka 2 ljusboll i nästa st, 2 st i föregående st från varv. Har lagt broderi och stickning åt sidan en stund för att virka mig en ljusboll. TAGS hantverkvirkning. Det föredragit inte brändåsen svårt att göra egna mönster när man behärskar en teknik så som jag nu gör med virkning.

Ljusboll - skillnader mellan

Så himla, himla fint och mysigt! På varv 5 står det 3 lm och 1 fm på alla lmbågarna. När bollen torkat sticker man hål på ballongen och tar bort den. Mjölklister vet jag inte vad det är men om det blir hårt när det torkar borde det ju fungera! Bild 1 visar när du har gjort "virka 2 st i nästa st", bild 2 visar hur du går med virknålen för att nå föregående st och vilken m du ska ner i tänk på att gå ner i m och virka en st som vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *