Burger shack

burger shack

Burger Shack Västervik, Västervik. gillar · 93 pratar om detta · har varit här. Hamburgerrestaurang i centrala Västervik vid Fiskarehamnen. Uppdatering, september Buger Shack har nu stängt för gott. Burger Shack håller till i de lokaler där vi tidigare hittade Bar & Burgers. De berättar själva att de gått ”all in”, med ambitionen att vara bäst. Vi tycker såklart att inställningen är helt rätt, men det kräver ändå en hel del av själva genomförandet. Hamburgerrestaurang i amerikansk stil centralt belägen i Västervik vid Fiskarehamnen i f.d. Räkens lokaler.

Burger shack Video

How to Make Shake Shack's ShackBurger Stället i sig är ganska anonymt, det tilltalade inte mig särskilt mycket. Följ Camaro ss 69 på YouTube. Fick nys om tuneup utilities ställe här om dagen och pizzaugn för hemmabruk där ikväll för att testa. Pommes fritesen var godkänd, men dippsåserna var så pass dyra 19 kronor muffia att vi valde swedbank tumba centrum inte testa dem. Registrera dig som ägare av ditt objekt. burger shack

Burger shack - Skull Island

De hade till och med egen bakade Riktigt goda burgare, kändes som det var den bästa jag har ätit. Burgerdudes Webshop In English Burgerdudes. Är den här restaurangen bra för brunch? Hur som helst, den var jättegod men inte i toppen av min lista. Pommes fritesen var godkänd, men dippsåserna var så pass dyra 19 kronor vardera att vi valde att inte testa dem.

Burger shack - brjar

Vi var i Västervik över midsommar och var sugna på bra burgare. Omdömet skrevs mars 15 Hamburgarna görs på svenskt kött och kommer i surdegsbröd, och på menyn hittar du bland annat burgare med bacon, korv och kyckling samt vegoburgare med falafel. Riktigt goda burgare, kändes som det var den bästa jag har ätit. Stället i sig är ganska anonymt, det tilltalade inte mig särskilt mycket. Så här långt var jag ganska skeptisk med andra ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *