Tjejbil

tjejbil

Cosmopolitan lanserar "tjejbil" på London fashion week – och låter dessutom en man köra ut den på catwalken. I den här krönikan försöker ELLEs Sofia. Tjejbil? Såg i ViB:s provkörning av Lexus CT H att en tredjedel av kunderna var kvinnor och Peter i Sydney skrev att 90% av VW UPs kunder var åriga tjejer. Begreppet gubb-bil har ju funnits i evigheter och är per definition en stor tråkig sävlig modell ofta tillverkad av Volvo, Opel eller Mercedes. Vad skönt att det äntligen finns en tjejbil som gör det enklare för oss tjejer att förstå sig på hur man parkerar, det var ju svårare för mig att lära mig.

Tjejbil - bikarbonat

Det är precis det som jag har suckat över högt tidigare. Jag trodde på riktigt att du tyckte detta var en bra lansering det värsta jag sett på länge. Ursprungligen postat av nerdinside. Mejla inläggen till debatt-redaktionen. För lite äldre damer när barnen flugit ut är det lite mindre SUVar som gäller. Jag kan inte låta bli att undra hur det gick till på det där mötet. tjejbil

Tjejbil - Ceed

Min ena sons fru körde min Passat några gånger när jag hade den och hon tyckte den var "så stor", hon var rädd när hon skulle parkera. Sen tror jag som Leif L att kvinnor oftare väljer bil efter det reella behovet och också ser mera sunt ekonomiskt på bilvalet och därav den preferens som i många fall finns för mindre bilar. Kanske ingen fråga som löser världsproblemen men det vore ändå intressant att få några synpunkter på detta begrepp: Sverige låter judehatet hända — gång på gång - 11 dec. För skrattet fastnar liksom i halsen. Det tycker jag är skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *