Beckna

beckna

Har tänkt ut en plan om att börja beckna cannabis, är det säkert om jag beställer från SilkRoad (10g i veckan) o säljer det varje gram för ? Vill vara ärlig o sjysst mot mina kunder osv. Tips o tricks? Är det värt det? Har knappt någon utbildning o vill börja plugga men har inga pengar, o vill inte heller jobba. Beckna: Sälja. av Olle Sundh - Rapportera · Lägg till din egen definition av Beckna · RSS-ikon Prenumerera på nya ord · Om webbplatsen · Topplistor · Giltig HTML · Giltig RSS · Divide and Conquer · 2GooD Productions. Du måste veta att "beckna", är inget man bara börjar göra. Det är ingen impulsidé som du kan sätta i verk bara för att du ser att det finns pengar bakom. Det är så mycket faktorer som spelar in huruvida du blir en bra kran eller ej. Utöver Crash's tips Tänk. Varje jävla steg du gör ska vara fruktansvärt.

Beckna - Hammarby Sjstad

Jävligt många av alla dealers säljer idag under 1g. Hur mycket man gar i vinst? Då kan någon börja räkna på hur mycket av det han kan kräva medan ni fortfarande klarar er och lägga ut det som veckoavgift. Zlatan använde sig av finten i sina yngre dar, mästaren heter Ronaldinho. Den så kallade lojaliteten man känner till varandra är bara ett luftslott.

Beckna - det som

Sköt aldrig försäljningen hemifrån eller någonstans nära där du bor. Började ifs becka piller men har becknat allt mellan himmel och jord och stressen är ju där samtidigt som gamla domar och inväntande rättegångar gör en stressad oxå. Ryssland och det nära utlandet Politik: Brukar vara mest tjafs om pengar per vecka osv. Då kommer de och knackar på. Ursprungligen postat av flowerpower Vad bör jag ta för en 5: Var professionell - Låt inte kunden tjaffsa om tidpunkt eller ishockeyförbundet. Sälj helst till så få som möjligt. Tärande psyke, noja, stress. Pornmovie postat av CokaCola. Finns inget jag hatar mera än att behöva vänta en halvtimme på en kran. beckna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *